Video’s Luminis Devcon zijn beschikbaar

Posted on 2015-05-14 by

Het is al weer 3 weken geleden, Devcon Luminis. Aanvankelijk was het spannend hoeveel mensen er zouden komen. Het bleek echter vooral spannend te zijn of iedereen wel in de zaal paste. Uiteindelijk waren we met bijna 400 man. Een grote groep mensen die van Luminis medewerkers wilden horen waar ze mee bezig zijn, om te leren over technologien die ze zelf ook weer kunnen toepassen. Uit de evaluatie is gebleken dat het overgrote deel van de bezoekers het goed naar zijn zin heeft gehad en dat over het algemeen de presentaties goed beoordeeld werden.

Inmiddels zijn alle presentaties verwerkt en staan de video’s online. Of je nu iets wilt weten over micro services, of je wilt leren over modulaire java applicaties, misschien meer geinteresseerd bent in Docker. Het kan allemaal. Je kunt de presentaties vinden door naar de website van Devcon te gaan, of direct naar ons Youtube kanaal.

Onze Fellow, Jettro, heeft ook een presentatie gegeven. Hij heeft gesproken over real-time data analyseren met behulp van ELK: Logstash voor het importeren, Elasticsearch voor het opslaan en Kibana voor het presenteren van data. Als je geinteresseerd bent in de ELK stack en visualiseren van Data in het algemeen dan moet je de film van zijn presentatie echt bekijken.

About Jettro Coenradie

I am a Software Developer / Architect with a lot of hands on experience in Java, AngularJS, Elasticsearch and lots of others tools. I like to use these technologies to help customers with the business challenges. On top of that I like to gather and share knowledge related to data analytics. I have experience with importing and transforming data as well as presenting and visualising the data. Currently I am working with tools like elasticsearch, logstash and Kibana but also D3 and C3 for graphics and other presentations.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *