Angularjs directives voor grafieken met c3js

Posted on 2015-05-14 by

Ik heb al eerder geschreven over de directives die ik heb gemaakt om makkelijk grafieken te maken met behulp van de c3js library. Onlangs heb ik hier nieuwe voorbeelden voor gemaakt en heb ik een website gemaakt met documentatie. Om de nieuwe dingen een klein beetje toe te lichten heb ik een nieuwe blog geschreven. Deze blog is wel in het engels geschreven. Als je geïnteresseerd bent verwijs ik je graag door naar de engelse site

engelse blog

About Jettro Coenradie

I am a Software Developer / Architect with a lot of hands on experience in Java, AngularJS, Elasticsearch and lots of others tools. I like to use these technologies to help customers with the business challenges. On top of that I like to gather and share knowledge related to data analytics. I have experience with importing and transforming data as well as presenting and visualising the data. Currently I am working with tools like elasticsearch, logstash and Kibana but also D3 and C3 for graphics and other presentations.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *