Elasticsearch shield: Eerste stapjes met java

Posted on 2015-01-29 by

Elasticsearch komt niet standaard met beveiliging. Tot nu toe moest je alles zelf doen, wat overigens in veel situaties nog steeds prima mogelijk is. Maar als je een standaard oplossing wil die ondersteund wordt door de makers van elasticsearch dan heb je nu nog maar 1 optie. Gebruik de zojuist beschikbaar gesteld plugin Shield. In deze blog laat ik zien hoe ik de basis beveiliging heb opgezet gebruik makend van Shield.

De blog post is in het engels, daarom zul je naar de engelse site worden doorverwezen.

De blog post

About Jettro Coenradie

I am a Software Developer / Architect with a lot of hands on experience in Java, AngularJS, Elasticsearch and lots of others tools. I like to use these technologies to help customers with the business challenges. On top of that I like to gather and share knowledge related to data analytics. I have experience with importing and transforming data as well as presenting and visualising the data. Currently I am working with tools like elasticsearch, logstash and Kibana but also D3 and C3 for graphics and other presentations.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *