c3js directives voor AngularJS

Posted on 2015-01-01 by

Een tijdje geleden ben ik begonnen met experimenteren met een library die het makkelijk maakt om grafieken te maken. De library heet c3js en is gebaseerd op zeer populaire d3 library. Wanneer je deze grafieken wilt integreren in een AngularJS applicatie is het logisch om een aantal directives te maken die je leven makkelijker maken. Dit heb ik al voor je gedaan. Ik heb ook alles beschikbaar gemaakt op bijvoorbeeld via bower te kunnen gebruiken. In deze blog laat ik je zien wat ik heb gemaakt en hoe ik het gebruik in een ander project van mij, de elasticsearch gui. Ook laat ik nog wat Gruntjs functionaliteit zien die mij tijdens het ontwikkelen heeft geholpen.

De blog post is in het engels, daarom zul je naar de engelse site worden doorverwezen.

De blog post

About Jettro Coenradie

I am a Software Developer / Architect with a lot of hands on experience in Java, AngularJS, Elasticsearch and lots of others tools. I like to use these technologies to help customers with the business challenges. On top of that I like to gather and share knowledge related to data analytics. I have experience with importing and transforming data as well as presenting and visualising the data. Currently I am working with tools like elasticsearch, logstash and Kibana but also D3 and C3 for graphics and other presentations.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *